TUOMAS HYYTIÄINEN.

Yhteistyössä HE FYSIO

Ostamalla lahjakortin HE FYSION palveluihin tuet samalla Tuomaksen matkaa kohti Frisbeegolfin huippua.

Me HE FYSIOSSA haluamme olla edistämässä ihmisten hyvinvointia ja urheilun ja liikunnan tukeminen on yksi tapa tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

Frisbeegolf on liikuntamuotona yksi parhaimmista. Reipasta kävelyä luonnon helmassa ja laji itsessään niin kiehtova, että tempaa mukaansa niin nuoret kuin vähän vanhemmatkin meistä.

Erityismaininta lajille pitää antaa nuorten liikuttamisesta ja tässä iso rooli on menestyvillä suomalaisilla heittäjillä, joista Tuomas on hyvä esimerkki.

Kun ostat tämän sivun kautta lahjakortin HE FYSION palveluihin tilitämme me kaikista ostoksista osan Tuomaksen uran tukemiseen.

Miten tilaat lahjakortteja ja hyödynnät edut?


Tarjoamme sinulle kaikkiin hieronta- ja kuntoutuspalveluiden lahjakortteihin 10% bonuksen. Kun ostat esimerkiksi 100€ lahjakortin, toimitamme me sinulle 110€:n arvoisen kortin sähköpostiin.

Firstbeat hyvinvointianalyysin saat merkittävällä alennuksella!

Valitse alta haluamasi lahjakortti ja klikkaa Osta. Sinulle aukeaa lahjakortin tilauslomake.

Seuraa tilauslomakkeen ohjeita ja valitse lopuksi haluamasi maksutapa. Maksutapoina yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä Paypal. Voit jakaa lahjakortin maksun myös neljään kuukausierään.

Toimitamme onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi HE FYSION sähköisen lahjakortin. Kortti toimitetaan sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

OSTA LAHJAKORTTI

Hieronta- ja kuntoutuspalveluihin

Urheilu- tai klassinen hieronta, ortopedinen osteopatia, fysioterapia tai jalkaterapia. Osta lahjakortti haluamallesi summalle ja hyödynnä HE FYSION ammattilaisten osaaminen oman tai lähteistesi hyvinvoinnin parantamiseksi.

Tarjoamme kaikkiin lahjakortteihin 10%:n bonuksen!

OSTA LAHJAKORTTI

Firstbeat Hyvinvointianalyysiin

Löydä keinot stressin hallitsemiseen ja parempaan palautumiseen. Firstbeat -hyvinvointianalyysi on ainutlaatuinen, sykevälivaihteluun perustuva työkalu, jonka avulla opit hallitsemaan stressiä ja palautumaan paremmin sekä liikkumaan omalle kuntotasollesi sopivalla tavalla ja tasolla.

Hinta 125€ (norm. 149€)

Yhteistyössä Tuomas Hyytiäinen

hefysio effect logo
Tuomas Hyytiäinen
Tuomas Hyytiäinen - Frisbeegolf
Tuomas Hyytiäinen - frisbeegolf
Tuomas Hyytiäinen kuntovalmentaja ja osteopaatti Joonas Merelä

Osteopaatti Joonas Merelä vastaa Tuomaksen fysiikkatreeneistä ja kehonhuollosta

Tilaa lahjakortti

Hyödynnä sinulle tarjotut edut ja tue samalla Tuomaksen matkaa kohti Frisbeegolfin huippua!