Tietosuojaseloste.

Tämä on Highly Effective Fysio Oy:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.


Laadittu 20.5.2018. Viimeisin muutos 18.10.2020


Rekisterinpitäjä

Highly Effective Fysio Oy, Hämeentie 22, 00530 Helsinki


info@hefysio.fi | 050 354 1952 (ark. klo 8-18)


Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Tuomas Lehtinen, tuomas@heoy.fi, 040 170 1975


Rekisterin nimi

Highly Effective Oy:n / HE FYSION asiakasrekisteri


Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja kerätään asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn perusteena on oikeutettu etu ja lakisääteiset velvoitteet.


Henkilötietoja kerätään myös markkinointia varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on suostumus.


Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.


Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: henkilön nimi, yhteystiedot (puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite), tiedot tilatuista palveluista ja niiden muutoksista, laskutustiedot, muut asiakassuhteeseen ja tilattuihin palveluihin liittyvät tiedot.


Tilaustiedot säilytetään rekisterissä 4-5 vuoden ajan viimeisimmästä tilaushetkestä lukien.


Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta hänen tehdessään hoitovarauksen sähköisen ajanvarauspalvelun (Tehden / Avoinna 24) tai puhelinpalvelun kautta.


Avoinna24 -palvelun rekisteriseloste sijaitsee osoitteessa: https://www.avoinna24.fi/info/privacypolicy


Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa.


Rekisterin suojauksen periaatteet

Manuaalinen aineisto


Manuaalinen aineisto säilytetään palveluntarjoajien tiloissa lukitussa huoneessa lukitussa arkistokaapissa.


ATK:lla käsiteltävät tiedot:


Henkilötiedot suojataan normaalien IT-järjestelmien vaatimien tietoturvaasetusten mukaisesti. Tehden Oy:n rekisteriselosteesta lainattua: Rekisterin käyttö edellyttää rekisterinpitäjän oman sisäisen tietoverkon käyttäjäoikeuksia (käyttäjätunnus, salasana ja käyttöoikeustaso).


Rekisteri sijaitsee salasanasuojatulla palvelimella. Rekisterin käytöstä pidetään lokia, johon jää merkintä jokaisesta sisäsäänkirjautumisesta. Palvelin sijaitsee Suomessa lukituissa tiloissa, joissa on murtosuojaus, murtohälytys ja kulunvalvonta.


Pääsy rekisteriin on vain sellaisilla rekisterinpitäjän henkilökunnan jäsenillä, jotka tarvitsevat rekisterin tietoja työtehtävissään. Highly Effective Fysio Oy:n asiakastietoihin on pääsy vain Highly Effective Fysio Oy:n työntekijöille ja palveluntuottajille, jotka tarvitsevat tietoja työtehtävissään.


Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä.


Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää sähköpostitse rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).


Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä (”oikeus tulla unohdetuksi”).


Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää sähköpostitse rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

JOAKIM KULLBERG

Peruskoulutus: Urheilu- ja klassinen hieronta

Hei,

Olen positiivinen ja urheilullinen nuori mies. Valmistuin hierojaksi Suomen Urheiluhierojaopistosta kesällä 2016.

Olen urheillut koko ikäni ja tämä oli myös syy miksi hain opiskelemaan urheiluhierojaksi. Lajitaustaa löytyy jalkapallosta, salibandysta, tenniksestä ja golfista. Muita harrastuksia punttisali ja lenkkeily.

Kouluaikanani kiinnostukseni ihmisen anatomiaa kohtaan kasvoi ja tulevaisuudessa tarkoitukseni on jatkokouluttautua ja kehittää omia taitojani. Tavoitteeni on auttaa asiakkaitani voimaan paremmin/terveemmin, oli se sitten ennaltaehkäisevää, palauttavaa tai kivunlievitystä vaativaa hierontaa.

Yhdessä me saadaan juuri sinulle räätälöity hoitosuunnitelma tehtyä.

Tervetuloa huoltamaan kehoasi – Joakim

TOMI LEHTONEN

Peruskoulutus: Fysioterapeutti, Urheilu- ja klassinen hieronta

Syventävät opinnot: Selkärangan manuaalisen tutkimisen ja hoitamisen peruskurssi (C1/C2 OMT-kurssi), Kinesioteippauksen perus- ja jatkokoulutus

Hei! Olen Tomi Lehtonen ja toimin He Fysiolla fysioterapeuttina ja hierojana.

Valmistuin koulutetuksi urheiluhierojaksi 2010 ja fysioterapeutiksi 2015 Metropolian AMK:sta.

Olen erikoistunut tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien hoitamiseen ja tavoitteenani on toimintakykyinen ja kivuton asiakas. Lisäkoulutuksena olen käynyt selkärangan manuaalisen tutkimisen ja hoitamisen peruskurssin (C1/C2 OMT-kurssi) vuonna 2015. Omaan monipuolisen lajitaustan niin yksilö- kuin joukkueurheilun puolelta.

LASSE SÄÄKSLAHTI

Peruskoulutus: Urheilu- ja klassinen hieronta

Koulutukseltani olen valmennukseen erikoistunut liikuntaneuvoja sekä koulutettu hieroja. Olen erityisen kiinnostunut Steccon lihaskalvotekniikasta, jota käytän hoidoissa ja opiskelen jatkuvasti lisää.

Olen ollut kilpaurheilija taitoluistelun yksinluistelussa noin 20 vuoden ajan, jonka jälkeen urheilin ja esiinnyin ammatikseni 6 vuotta ympäri maailmaa erilaisissa jäänäytöksissä. Samaan aikaan hoidin eri lajien maajoukkuetason urheilijoita.

Jo oman uran alkuvaiheista, 6-vuotiaasta lähtien, olen työskennellyt huipputason OMT-fysioterapeuttien kanssa. Heiltä olen oppinut paljon ja niitä oppeja hyödynnän hoidoissa.

Omiin harrastuksiini kuuluu kuntosali, jooga (pari acroyoga) ja kaikenlainen omalla vartalolla tekeminen. Myös jäällä tulee edelleen pörrättyä.

Tervetuloa kunnon hierontaan!

JANNE TUOMINEN

Peruskoulutus: Jalkaterapeutti, Urheilu- ja klassinen hieronta

Kaikkien hoitojeni lähtökohtana näen tehokkaan hoidon ja pyrin aina löytämään syyn ongelmien taustalla.

Kiinnostuksiini kuuluu terveys kokonaisvaltaisesti, kamppailulajit sekä liikunta yleisesti.

Pyrin kehittämään osaamistani koko ajan ja tämän vuoksi lähdin aikoinaan myös opiskelemaan jalkaterapeutiksi. Ymmärtämällä paremmin alaraajoista johtuvia vaivoja, pystyn myös auttamaan sinua paremmin kohti kivutonta kehoa.

Tervetuloa tehokkaaseen kehonhuoltoon.

JOAKIM KULLBERG

Peruskoulutus: Urheilu- ja klassinen hieronta

Hei! Olen Seva Lavrenchuk, valmistuin urheiluhierojaksi Itä-Suomen liikuntaopistosta vuonna 2013.

Opiskeluvuosien aikana toimin mm. ammattikoripalloilijan henkilökohtaisena urheiluhierojana.

Vahvuuteni ovat erityisesti niska-hartia-seudun kireydet, alaselän ja iskias-vaivaamat alueet. Toiselta ammatiltani olen koulutettu muusikko, ja olen oppinut, että jopa kahta samanlaista instrumenttia ei voi soittaa samalla tavalla, sillä kullakin soittimella on omat erikoisuutensa ja vaatimuksensa sen kohtelulle.

Tämän pohjalta olen ymmärränyt, että urheiluhieronnassakin ensisijaisena prioriteettina pitää aina olla yksilöllinen lähestymistapa.

Tarjoan klassista hierontaa, urheiluhierontaa, palauttavaa hoitoa ja kattavaa lihaskuntoutusta.

Tervetuloa!

TUULI PAJALA

Peruskoulutus: Urheilu- ja klassinen hieronta

Olen Tuuli Pajala. Valmistuin Porvoon Edupolista vuonna 2014.

Olen todella pirteä ja positiivinen persoona. Harrastan kuntosalilla käymistä ja yleisesti muutakin liikuntaa. Pidän hieromisesta pitkälti sen vuoksi, että pääsen auttamaan ihmisiä hyödyntämällä omia kädentaitojani.

Eli, jos kaipaat naishierojaa, jolta löytyy hyvä ja jämäkkä hierontaote, niin tervetuloa hoidettavaksi!

KIMMO MONONEN

Peruskoulutus: Fysioterapeutti, Urheilu- ja klassinen hieronta

Syventävät opinnot: Kinesioteippauksen perus- ja jatkokoulutus

Olen valmistunut Metropolia Ammattikorkeakoulusta fysioterapeutiksi vuonna 2015 ja Itä-Suomen Liikuntaopistolta koulutetuksi hierojaksi/ urheiluhierojaksi vuonna 2011 sekä erityisryhmien liikunnanohjaajaksi vuonna 2010.

Vahvuuksiini kuuluvat tuki- ja liikuntaelimistön vaivat sekä liikkumiseen ja hyvinvointiin liittyvä neuvonta. Minulla on vahva urheilutausta joukkuelajeista (salibandy, pesäpallo), joista oppimiani asioita pyrin hyödyntämään työssäni.

Olen kiinnostunut löytämään syyn mahdollisten kiputilojesi taustalla ja auttamaan sinua pääsemään niistä eroon. Kivuttoman kehon kanssa päivittäiset toimet sujuvat mukavammin ja elämänlaatu paranee.

Tervetuloa vastaanotolleni!

MIKAEL KIIKKA

Peruskoulutus: Ortopedinen osteopatia, Urheilu- ja klassinen hieronta

Syventävät opinnot: Lääketieteellinen akupunktio, Modernin kiputieteen koulutus, Liikkeen ja liikekontrollin häiriöt, Kliinisen tutkimisen koulutus

Olen tehnyt urheiluhierojan hommia vuodesta 2010 ja valmistuin ortopediseksi osteopaatiksi 2019.  Pidän suuressa arvossa korkeaa elämänlaatua ja olen sitä mieltä, että kipu on pahin onnellisuutta syövä tekijä.

Hoitajana ja ihmisenä olen erityisen kiinnostunut kivun syistä ja keinoista lievittää ja poistaa sitä. Olen luonteeltani ongelmanratkoja ja tahdon työlläni luoda ja tuoda hyvää ihmisten elämään. Näistä syistä olen tykästynyt ammattiini oikein syvästi.

Olen kiinnostunut kivustasi ja haluan auttaa sinua löytämään syyn sen taustalla ja auttamaan sinua pääsemään siitä lopullisesti eroon.

Tervetuloa vastaanotolleni!

JUHO OLLILA

Peruskoulutus: Urheilu- ja klassinen hieronta

Valmistuin urheiluhierojaksi vuonna 2012 ja toiminut siitä lähtien ammatinharjoittajana.

Hierojan koulutus toi ammattitutkinnon lisäksi paljon kaipaamaani tietoa ihmisen kehosta ja sen toiminnasta. Olen aidosti kiinnostunut terveydestä ja sen ylläpitämisestä.

Työn todellinen suola on olla mukana lisäämässä asiakkaiden hyvinvointia. Lähitulevaisuudessa tavoitteeni on päästä opiskelemaan lääketiedettä.

Harrastuksiini kuuluu jääkiekko, punttisalilla käyminen sekä kaikenlaiset pallopelit. Kotona ilahduttaa myös kaksi koiraa, joiden kanssa tulee lenkkeiltyä päivittäin.

Tervetuloa hoitoon, kun kaipaat helpotusta lihaskireyksiin tai muuten vain rentoutumista arjen keskellä!

SEVA LAVRENCHUK

Peruskoulutus: Urheilu- ja klassinen hieronta

Hei! Olen Seva Lavrenchuk, valmistuin urheiluhierojaksi Itä-Suomen liikuntaopistosta vuonna 2013.

Opiskeluvuosien aikana toimin mm. ammattikoripalloilijan henkilökohtaisena urheiluhierojana.

Vahvuuteni ovat erityisesti niska-hartia-seudun kireydet, alaselän ja iskias-vaivaamat alueet. Toiselta ammatiltani olen koulutettu muusikko, ja olen oppinut, että jopa kahta samanlaista instrumenttia ei voi soittaa samalla tavalla, sillä kullakin soittimella on omat erikoisuutensa ja vaatimuksensa sen kohtelulle.

Tämän pohjalta olen ymmärränyt, että urheiluhieronnassakin ensisijaisena prioriteettina pitää aina olla yksilöllinen lähestymistapa.

Tarjoan klassista hierontaa, urheiluhierontaa, palauttavaa hoitoa ja kattavaa lihaskuntoutusta.

Tervetuloa!

KIMMO HORTTANAINEN

Peruskoulutus: Jalkaterapeutti, Urheilu- ja klassinen hieronta

Moi!

Nimi on Kimmo Horttanainen. Olen sosiaalinen ja isolla energialla varustettu urheiluhieroja.

Harrastuksiini lukeutuvat jääkiekko ja kuntosalilla käyminen, mutta muistakin urheilulajeista löytyy tietoa ja tuntemusta.

Valmistuin hierojan ammattiin vuonna 2012 ja olen sen jälkeen tehnyt hierojan hommia HE FYSIOLLA.

Hieronta on oleellinen osa kehonhuoltoa ja se auttaa pitämään sinut työkykyisenä ja liikkuvana. Hieronnan tulee olla tavoitteellista ja haluankin osaamisellani auttaa sinua saavuttamaan vetreän ja hyvinvoivan tilan.

Kova tai kevyempi käsittely? It´s up to you!

JOANNA ÖSTERMAN

Peruskoulutus: Urheilu- ja klassinen hieronta

Valmistuin Espoon hierojakoulusta kesällä 2018, josta lähtien olen työskennellyt HE FYSIOLLA.

Olen aina ollut urheilullinen. Nuorempana pelasin aktiivisesti tennistä ja sulkapalloa ja myöhemmällä iällä löysin rinnalle myös uinnin, lenkkeilyn ja kuntosalin.

Hierojan ammatti on ollut haaveeni jo pitkään. Ihmisen hyvinvointi on aina ollut lähellä sydäntäni ja ammatinharjoittajana pyrin hoitotilanteessa toimimaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti kohti kivuttomampaa ja toimivampaa kehoa.

Halusit sitten kovempaa tai rentouttavampaa hierontaa, tavoitteeni on, että vastaanotolta lähtee tyytyväinen asiakas.

Toivottavasti nähdään vastaanotolla pian!

Tervetuloa!