facebook_pixel

Varaa aikasi jo nyt!

Hakaniemen toimipisteemme on HE FYSION vanhin toimipiste ja se sijaitsee aivan Hakaniemen Ympyrätalon ja Metron sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä.

Hakaniemessä hierojina toimivat Ira Heinonen, Kimmo Mononen, Mikael Kiikka, Atte Kärnä, Harri Toikkanen, Tomi Lehtonen ja Kristian Makara.

Mikael valmistuu osteopaateiksi alkuvuodesta 2015. Voit jo nyt hyödyntää hänen osaamistaan edullisella oppilashinnalla!

Fysioterapeutteina Hakaniemessä toimivat Atte Kärnä, Tomi Lehtonen ja Kimmo Mononen.

Aten, Tomin ja Kimmon erityisosaamiseen kuuluu tuki- ja liikuntaelin vaivojen hoitamisen lisäksi askel- ja alaraaja-analyysit sekä Cryo -huippukylmäterapia.

Hakaniemen pisteen yhteydessä meillä on käytössämme myös melkein 100 neliön ryhmäliikuntasali jota me hyödynnämme asiakkaiden kuntoutuksessa sekä erilaisten liikuntaryhmien liikuttamisessa.

Hakaniemen toimipisteeseen on hyvä tuoda oma työpaikan porukka vaikkapa kuntotestaukseen, toiminnallisiin treeneihin tai vaikkapa foamroller -tunneille!

Tutustu henkilöstöömme ja heidän tarjoamiin palveluihin tarkemmin alla olevien välilehtien kautta!

Tervetuloa palveltavaksi Hakaniemen palvelukeskukseemme!

Varaa aika palveluihin

Varaa aika
Tällä hetkellä ei voimassa olevia tarjouksia.
Jos olet saanut jostain kääsisi etukoodin joka oikeuttaa alennuksiin hieronnoista tai muista palveluista, niin muista syöttää etukoodi ensimmäisen ajanvarauksen yhteydessä!
Miten ostat sarjakortin tai lahjakortin? Voit tilata sarjakortit tai lahjakortit itsellesi tai ystävillesi suoraan täältä tai valitsemalla ylhäältä valikosta Lahjakortit. Lahjakortit toimitetaan joko postitse tai tekstiviestitse. Ihan miten itse haluat!
Hieronnat

 • Klassinen – tai urheiluhieronta (Uudet hinnat voimassa 3.3.2014 alkaen)30 min. 30 €, 5x 145 €, 10x 270 €45 min. 42 €, 5x 205 €, 10x 390 €60 min. 54 €, 5x 265 €, 10x 510 €75 min. 66 €, 5x 325 €, 10x 630 €90 min. 77 €, 5x 380€, 10x 740 €120 min. 99€, 5×490 €, 10*960 €

Fysioterapia

 • 30 min. 39€
 • 45 min. 57 €
 • 60 min. 72 €

Kinesioteippaushoidot

 • Kinesioteippaushoito + tutkimus 45min. 65€

Sisältää alkututkimuksen, tarvittavat testit, teippauksen opastuksen, teippauksen sekä käytettävät teipit

 • Kinesioteippaus 15min. 20€

Sisältää teippauksen sekä käytettävät teipit Alaraajafysioterapia

 • Askel- ja alaraaja-analyysi 65€
 • Askel- ja alaraaja-analyysin jälkitarkastus 30€
 • Footbalance Medical -pohjalliset 170€

Cryo-huippukylmäterapia

 • Hoitokerta 40€

Osteopatia Oppilastöinä kevääseen 2016 saakka hintaan 40€/60min.

 • Hakaniemen toimipiste löytyy aivan metron pohjoisen sisäänkäynnin lähettyviltä (kts. alla oleva kuva). Osoite on Porthaninkatu 2.
 • Löydät meidän ovelle johtavan käytävän parhaiten, kun seuraat Kallion kirkkoa kohti meneviä raitiovaunukiskoja ja katsot kaupunkiin päin tulevan pysäkin kohdalla vasemmalle
 • Autolla kulkeville parhaat parkkipaikat löytyvät Toisen linjan alkupäästä Kallion virastotalon pihalta (hinta 1€/h)
 • Joudumme valitettavasti pitämään ulko-oven päiväaikaan lukossa, joten kun saavut paikalle paina oven oikealle puolella olevaa summeria >> suosittelemme että saavut paikalle noin 5 minuuttia ennen hoitosi alkua, jolloin hoitaja pääsee avaamaan sinulle oven mahdollisimman nopeasti

Screenshot 2014-05-14 10.37.02

Oman varauksen peruuttaminen Pystyt peruuttamaan oman varauksesi suoraan ajanvarauspalvelun kautta 24 tuntia ennen varauksen alkua. Jos sinulla käy niin, että heräät esimerkiksi aamulla ja huomaat olevasi kipeä, niin soita asiakaspalveluumme (050 354 1952) ja kerro tilanteesi. Peruutamme tällöin varauksen puolestasi. Jos joudut peruuttamaan varatun ajan yllättävän työmenon vuoksi saman päivän aikana, niin joudumme valitettavasti laskuttamaan tällöin 50% varauksen hinnasta. Täysin peruuttamattomista ajanvarauksista veloitamme aina täyden hinnan.
Varatun ajan peruuttaminen

Voit peruuttaa varatun ajan maksutta palvelua edeltävän päivän aikana kahdella eri tavalla:

 1. Peruuta varaus suoraan ajanvarauspalvelun kautta kirjautumalla sisään palveluun omilla tunnuksillasi
 2. Soittamalla numeroon 050 354 1952 (ark. klo 8-18)

EMME OTA PERUUTUKSIA VASTAAN SÄHKÖPOSTITSE

Jos sinulla käy niin, että heräät esimerkiksi aamulla ja huomaat olevasi kipeä, niin soita tällöin välittömästä asiakaspalveluumme (050 354 1952) ja kerro tilanteesi. Peruutamme tällöin varauksen puolestasi.

Jos joudut peruuttamaan varatun ajan yllättävän työmenon vuoksi saman päivän aikana, niin joudumme valitettavasti laskuttamaan tällöin 50% varauksen hinnasta. Täysin peruuttamattomista ajanvarauksista veloitamme aina täyden hinnan.

Hierojat, fysioterapeutit, osteopaatit

Tutustu henkilöstöön alla olevien esittelyiden kautta

Atte         Hieroja, Fysioterapeutti, Kinesioteippaus- ja CryoJet -huippukylmähoitaja, Kouluttaja, Valmentaja

Kimmo_MMoi! Olen valmistunut Metropolia Ammattikorkeakoulusta fysioterapeutiksi vuonna 2015 ja Itä-Suomen Liikuntaopistolta koulutetuksi hierojaksi/ urheiluhierojaksi vuonna 2011 sekä erityisryhmien liikunnanohjaajaksi vuonna 2010. Vahvuuksiini kuuluvat tuki- ja liikuntaelimistön vaivat sekä liikkumiseen ja hyvinvointiin liittyvä neuvonta. Minulla on vahva urheilutausta joukkuelajeista (salibandy, pesäpallo), joista oppimiani asioita pyrin hyödyntämään työssäni sekä haluan oppia kokoajan uutta. Liikunta ja terveelliset elämäntavat ovat itselleni tärkeä osa elämää ja näitä arvoja tahdon tuoda myös asiakkailleni työni kautta. Nähdään, Kimmo

Olen tehnyt urheiluhierojan hommia vuodesta 2010 ja valmistun ortopediseksi osteopaatiksi 2016.  Pidän suuressa arvossa korkeaa elämänlaatua ja olen sitä mieltä, että kipu on pahin onnellisuutta syövä tekijä. Hoitajana ja ihmisenä olen erityisen kiinnostunut kivun syistä ja keinoista lievittää ja poistaa sitä. Olen luonteeltani ongelmanratkoja ja tahdon työlläni luoda ja tuoda hyvää ihmisten elämään. Näistä syistä olen tykästynyt ammattiini oikein syvästi. Olen kiinnostunut kivustasi ja haluan auttaa sinua sen syyn löytämisessä ja lopulta sen poistamisessa.

Esittely tulossa

Moi!

IMG_20160404_105926Olen Tuuli Pajala 20-vuotias hieroja. Valmistuin Porvoon Edupolista vuonna 2014.

Olen todella pirteä ja positiivinen persoona. Harrastan kuntosalilla käymistä ja yleisesti muutakin liikuntaa.

Pidän hieromisesta pitkälti sen vuoksi, että pääsen auttamaan ihmisiä hyödyntämällä omia kädentaitojani.

Eli, jos kaipaat naishierojaa jolta löytyy hyvä ja jämäkkä hierontaote, niin tervetuloa hoidettavaksi!

Tuuli

tomi 2Hei! Olen Tomi Lehtonen ja toimin He Fysiolla fysioterapeuttina ja hierojana. Valmistuin koulutetuksi urheiluhierojaksi 2010 ja fysioterapeutiksi 2015 Metropolian AMK:sta. Olen erikoistunut tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien hoitamiseen ja tavoitteenani on toimintakykyinen ja kivuton asiakas. Lisäkoulutuksena olen käynyt selkärangan manuaalisen tutkimisen ja hoitamisen peruskurssin (C1/C2 OMT-kurssi) vuonna 2015. Omaan monipuolisen lajitaustan niin yksilö- kuin joukkueurheilun puolelta.  Pyrin omalla esimerkilläni jakamaan kaikille tietoa terveellisen elämäntavan sekä kehon tasapainoisen toiminnan tärkeydestä. Tapaamisiin, Tomi

Esittely tulossa

Tutustu tarjolla oleviin palveluihin -

Hieronnat, Fysioterapia, Osteopatia, Alaraaja-analyysit...

Esittelemme tässä eri hierontamuodot. Näille ei ole omaa ajanvarausta vaan kun saavut vastaanotolle, niin keskustelette hierojan kanssa ja sovitte yhdessä hieronnan toteutuksesta.


Klassinen hieronta

Jos et ole ennen käynyt hieronnassa, niin klassisesta hieronnasta on hyvä aloittaa. Hieronta ei ole vain kuntoilijoita tai urheilijoita vaan meitä kaikkia varten. Kun sinä haluat rentoutua, lievittää ahdistusta, poistaa väsymystä tai stressiä, niin silloin hieronta on juuri sinua varten.

Urheiluhieronta – ”Meillä ei taputella”

Kun ihminen tulee urheiluhierontaan haluaa hän kunnon hierontaa. Tätä me tarjoamme sinulle. Lupauksemme onkin, että meillä ei urheiluhieronnassa taputella. Me ymmärrämme, että hieronta on lajista riippumatta tärkeä osa urheilijan lihashuoltoa, aivan kuten venyttely, ravinto ja riittävä lepääminenkin.

Raskausajan hieronnat

Ammattitaitoiset koulutetut hierojamme tekevät myös raskausajan hierontoja. Hieronnan toteutustavassa huomioidaan äidin tila ja missä vaiheessa raskaus on. Säännöllisellä raskausajan hieronnalla voidaan valmistaa kehoa synnytykseen. Se voi myös parantaa vauvan hyvää oloa. Raskausajan hieronnan etuja:

 • Auttaa lihaskramppeihin
 • Vähentää suonikohjujen muodostumista ja turvotusta
 • Vähentää stressiä ja auttaa rentoutumaan

Hierojina Vallilassa toimivat Mikael Kiikka, Teemu Lagerström, Marina Seppä ja Ira Heinonen varaa_aika

Fysioterapia ja kuntoutus

Fysioterapia on terapiaa, jonka keskeisenä tavoitteena on ylläpitää ja parantaa ihmisten toimintakykyä ja liikkumista.

Kinesioteippaushoidot – ”Millainen olo sinulle tulee, kun kipu vain häviää?”

Kinesioteipin ja kinesioteippauksen avulla pystytään poistamaan tehokkaasti kiputiloja, parantamaan nivelten liikkuvuutta, ohjaamaan lihasten ja nivelten liikeratoja sekä nopeuttamaan vammautuneen kudoksen paranemista. Kun kinesioteippaus yhdistetään hierontaan, niin tulokset ovat yksinkertaisesti mykistäviä.

 CryoTerapia -huippukylmähoidot

Huippukylmä -hoitoa on annettu ihmisille (erityisesti urheilijoille) jo yli 20 -vuotta. Meidän tavallisten suomalaisten saataville se on tullut kuitenkin vasta aivan viime vuosina. Huippukylmä hoidossa käytetään kylmäpistoolia, jolla pystytään ”ampumaan” -78C suihke suoraan kivuliaalle alueelle. Hoito on täysin kivuton sekä turvallinen. Mihin ja miten huippukylmä -hoito toimii? Huippukylmä -hoidon aikaansaama ThermalShock vaikuttaa mielialaa sääteleviin aivojen välittäjäaineisiin serotoniiniin ja dopamiiniin Kylmän vaikutuksesta ihonalaiset kylmäreseptorit aktivoituvat. Ne välittävät aivojen hypotalamukseen, lämmönsäätö-keskukseen tiedon kylmäaltistuksesta. Sympaattinen eli tahdosta riippumaton hermosto reagoi. Noradrenaliinia erittyy, ja sen vaikutuksesta ihon pintaverisuonisto supistuu. Aivolisäkkeestä vapautuu betaendorfiineja, jotka saavat aikaan mielihyvän tunteita ja lievittävät kipua Hypotalamuksen hormonit lisäävät aivolisäkkeen hormonituotantoa, mikä taas tehostaa esimerkiksi lisämunuaisen ja kilpirauhasen toimintaa. Lisämunuaisesta erittyy adrenaliinia ja kortisolia. Fysioterapeutteina Vallilassa toimivat Atte Kärnä ja Tomi Lehtonen

varaa_aika

Ortopedinen osteopatia

Ortopedinen osteopatia on tuki- ja liikuntaelimistön häiriö- ja kiputilojen hoitoa. Hoitokeinoina käytetään nivelten virheasentoja ja toimintahäiriöitä korjattaessa manipulaatio- ja mobilisaatiohoitoja. Myös tekninen ongelma-alueelle kohdistettu hieronta, erilaiset liikehoidot ja asiakkaan ohjaaminen kehonsa hallintaan kuuluvat osteopatian hoitomenetelmiin. Osteopaatteina Vallilassa toimivat Mikael Kiikka ja Teemu Lagerström.   varaa_aika

Askel- ja alaraaja-analyysit

HE FYSIOSSA askel- ja alaraaja-analyysit tehdään hyödyntäen kahta eri menetelmää. Ensimmäiseksi jalkaterän kunto tarkistetaan painelaudalla, jolla pystytään tutkimaan jalkaterä niin staattisessa seisonnassa kuin dynaamisessa askelluksessakin. Tämän lisäksi alaraajat tutkitaan hyödyntämällä Footbalancen kehittämää järjestelmää. Mahdollisten yksilöllisten tukipohjallisten tekemiseen hyödynnetään Footbalancen Medical -sarjan aihioita.   varaa_aika