YRITYSPALVELUT

hieronta | etäkuntoutus | kuntoutusohjelmat / firstbeat

Hieronta- ja kuntoutuspalvelut ovat yksi tuottavimmista työhyvinvointiin tehtävistä sijoituksista.

HE FYSIO tarjoaa hieronta- ja kuntoutuspalvelut työntekijöidesi hyödynnettäväksi avaimet käteen periaatteella. 

Yksinkertaisimmillaan teet meidän kanssa yhteistyösopimuksen ja työntekijäsi saavat kaikki palvelumme käyttöönsä selkeästi normaalia edullisemmalla hinnalla.

Hierontapalvelut henkilöstölle

Tilaa koulutettu hieroja työpaikalle joko säännöllisesti tai aina kun tarvetta ilmenee.  Kun hieroja saapuu työpaikalle, hyödyntää palvelua myös ne, jotka eivät muuten hierojalla kävisi.

Jos hierontapalvelun järjestäminen työpaikalle on hankalaa, voi henkilöstösi käydä hoidettavana toimipisteillämme Kampissa, Hämeentiellä tai Tampereella Tuomiokirkonkadulla. 

Etäkuntoutus ja kuntoutusohjelmat

Etätyöaikoina tarve kuntoutukselle on vielä normaalia suurempi. HE FYSION etäkuntoutuspalvelun kautta on osteopaatin tai fysioterapeutin apu nopeasti saatavilla.

Monipuolisten kuntoutusohjelmien avulla henkilöstösi pystyy pitämään itsensä kunnossa myös haastavissa työolosuhteissa. 

Verkkokuntoutusohjelmien yhteyteen on mahdollista liittää myös etäkuntoutuspalvelu, jolloin varmistetaan että työntekijäsi tekevät harjoitteet oikein.

blank
Hieronta | Osteopatia | Fysioterapia

Kuntoutuspalvelut henkilöstölle

Tee kanssamme yhteistyösopimus ja tarjoamme henkilöstöllesi hierontapalveluiden lisäksi osteopatia-, fysioterapia- ja jalkaterapiapalvelut sopimushinnoilla.

Vähennä tuki- ja liikuntaelin vaivoista johtuvia turhia sairauspoissaoloja. Tee järkevä investointi ja tue konkreettisesti henkilöstösi toimintakykyä ja hyvinvointia.

Firstbeat -hyvinvointimittaus

Onko henkilöstösi burnoutin partaalla? Ehtivätkö he palautua työpäivän ja normaalin arjen rasituksista, ollakseen tuottavia työntekijöitä myös seuraavana päivänä?

Firstbeatin hyvinvointianalyysi näyttää stressin, unen ja liikunnan uudessa valossa ja auttaa edistämään hyvinvointia ja jaksamista.

Mittauksen yhteydessä toteutettava hyvinvointivalmennus vie ajatukset uusista elintavoista toimintaan.

blank

PYYDÄ TARJOUS

Täytä alla oleva lomake ja kerro viesti-kentässä millainen tarve teillä on.

Olemme sinuun yhteydessä tarjouksen tiimoilta.