Siirry suoraan sisältöön

HE FYSIO

PERFORMANCE

YKSILÖLLISTÄ FYSIIKKA VALMENNUSTA JA KUNTOUTUSTA SINULLE JOKA HALUAT TULOKSIA.

NÄYTTÖÖN PERUSTUVAA KUNTOUTUSTA JA FYSIIKKAVALMENNUSTA

HE FYSIO PERFORMANCE on tuki-ja liikuntaelinvaivoihin kuntoutukseen ja toiminnalliseen valmennukseen keskittyvä palvelukokonaisuus, jonka tavoitteena on maksimoida kehosi suorituskyky.


Jos kipu häiritsee arkeasi, selvitämme me kivun taustalla olevan syyn ja autamme sinua vaivasi kanssa.


Tavoitteenamme on saada aikaan tilanne, jossa aiempi vaiva tai kiputila ei toistuisi ja samalla maksimoimme suorityskykysi urheiluun ja arkeen liittyen.


PALVELUT

Valmennuspalvelu aktiivi- ja tavoitteellisille liikkujille

Haluatko saavuttaa mahdollisimman hyvän suorituskyvyn? Halutko parantaa liikkuvuutta, voimaa vai häiritseekö niska-selkä vaivat?

Jokaisen meistä on mahdollista oikealla harjoittelulla saavuttaa parhaat tulokset arjessa tai harrastuksessasi. 

Meidän avulla tulet saavuttamaan varmasti parhaat tulokset. 

Tavoitteellisen urheilijan fysiikkavalmennus

Valmennusmetodimme pohjautuvat aina lajianalyysiin, jossa selvitetään lajissa vaadittavat ominaisuudet ja suunnitellaan harjoittelu sen pohjalta. 

Meidän avullamme harjoitat liikkuvuutta, voimaa, nopeutta ja kestävyyttä. 

Jos tulokset ja menestyminen omassa lajissasi ovat tärkeitä, on fysiikkavalmennuksemme juuri sinulle.

blank
Haaste365 - hefysio

Erilaisten kiputilojen-, urheilu- ja rasitusvammojen kuntoutuspalvelut

Loukkaantumisen jälkeen on meidän tehtävämme auttaa sinut takaisin harrastuksesi tai lajisi pariin.


Teemme työtä kanssasi pitkäjänteisesti ja keskitymme toimintakykysi kehittämiseen, juuri sinun vammasi kuntoutukseen soveltuvilla menetelmillä.


Voit hakeutua vastaanotolle myös jo ennen urheiluvammaa! Toimimme urheilijoiden kanssa päivittäin myös ennaltaehkäisymielessä. 


HEF PERFORMANCE TIIMI

JOONAS MERELÄ

Ortopedinen osteopaatti / Fysiikkavalmentaja

Omaan itse pitkän urheilutaustan monesta eri urheilulajista. Omat loukkaantumiset ajoivat itseni tähän ammattiin. Oman jääkiekkouran päätyttyä toimin jääkiekkovalmentajana neljän kauden ajan ennen osteopaattikoulua.


Tällä hetkellä pelaan tavoitteellisesti frisbeegolffia ja tähän lajiin olen tykästynyt kovasti! Golffin parissa myös kuluu aikaa harrastusmielessä. 

Toiminkin tällä hetkellä monen frisbeegolffarin kanssa työni puolesta! Työssäni olen erikoistunut tutkimaan ja hoitamaan erinlaisia kiputiloja ja ongelmia


Fysiikkavalmennuspuolella kiinnostaa liikuntatieteet ja koitan kehittää itseäni jatkuvasti! Tarvittaessa ohjaan asiakkaani erikoislääkärin vastaanotolle. Hoito ja asiakastyössä olen sosiaalinen ja rehellinen. Hyvä vuorovaikutus on tärkeää päämäärän saavuttamiseksi. 

KIMMO HORTTANAINEN

Jalkaterapeutti / Fysiikkavalmentaja

Olen harrastanut useita eri lajeja urani aikana. Jääkiekkoa ja jalkapalloa koko nuoruusikäni. Nyt vanhemmalla iällä kuntosalilla käynti täyttää pääosan viikottaisesta urheilurytmistä.

Mielestäni hoito- ja asiakastyössä on tärkeää selkeä ja hyvä vuorovaikutus terapeutin / valmentajan ja asiakkaan välillä.

Tarpeen vaatiessa ohjaan asiakkaan erikoislääkärin vastaanotolle. 

NÄIN PÄÄSET LIIKKEELLE

Kartoituskäynti

Kampanjatarjous 35€ (49€)

Ensimmäinen tehtäväsi on varata aika kartoituskäynnille. Tämän käynnin aikana käydään läpi tavoitteesi, tämän hetkinen terveydentilasi, terveyshistoriasi, harjoittelu/lajitaustasi, mahdolliset nykyiset kiputilat ja vanhat vammat.

Kartoituskäynnin päätteeksi saat itsellesi ehdotuksen siitä millaisen valmennuspaketin ja valmennusohjelman avulla sinä tulet pääsemään asettamiisi tavoitteisiin. Tämän jälkeen päätös on sinulla.

VALMENNUSPAKETIT JA NIIDEN HINNAT

Start

210€/kk

Kesto 3 kuukautta
6 yhteistä treeniä
Lisätreenit 60€/kerta
Räätälöity harjoitusohjelma
Kehittymisen seuranta
HE FYSION hieronta- ja kuntoutuspalvelut etuhintaan*
Advanced

167€/kk

Kesto 6 kuukautta
12 yhteistä treeniä
Lisätreenit 60€/kerta
Räätälöity harjoitusohjelma
Kehittymisen seuranta
HE FYSION hieronta- ja kuntoutuspalvelut etuhintaan*
Pro

150€/kk

Kesto 12 kuukautta
24 yhteistä treeniä
Lisätreenit 60€/kerta
Räätälöity harjoitusohjelma
Kehittymisen seuranta
HE FYSION hieronta- ja kuntoutuspalvelut etuhintaan*

*HE FYSIO Performancen asiakkaana saat hierontapalveluiden normaalihinnoista 15%:n alennuksen.


OLETKO VALMIS NOSTAMAAN OMAN SUORITUSKYKYSI UUDELLE TASOLLE?

KATRI SUOMALAINEN

Peruskoulutus: Työfysioterapeutti, fysioterapeutti, urheilu- ja klassinen hieronta

Olen monipuolinen terveyden ja hyvinvoinnin ammattilainen.  Valmistuin hierojaksi vuonna 2008, fysioterapeutiksi vuonna 2011 ja työfysioterapeutiksi vuonna 2015. 


Kiinnostuksen kohteinani ovat erilaiset tuki- ja liikuntaelimistön vaivat, joissa pyrin auttamaan sinua huolellisen tutkimisen, hoidon sekä ohjauksen ja neuvonnan kautta. Tuen ja kannustan sinua hyvinvointiin liittyvien tavoitteidesi saavuttamisessa ja autan sinua kohti kivuttomampaa arkea. 


Tervetuloa vastaanotolleni!

JOAKIM KULLBERG

Peruskoulutus: Urheilu- ja klassinen hieronta

Hei,

Olen positiivinen ja urheilullinen nuori mies. Valmistuin hierojaksi Suomen Urheiluhierojaopistosta kesällä 2016.

Olen urheillut koko ikäni ja tämä oli myös syy miksi hain opiskelemaan urheiluhierojaksi. Lajitaustaa löytyy jalkapallosta, salibandysta, tenniksestä ja golfista. Muita harrastuksia punttisali ja lenkkeily.

Kouluaikanani kiinnostukseni ihmisen anatomiaa kohtaan kasvoi ja tulevaisuudessa tarkoitukseni on jatkokouluttautua ja kehittää omia taitojani. Tavoitteeni on auttaa asiakkaitani voimaan paremmin/terveemmin, oli se sitten ennaltaehkäisevää, palauttavaa tai kivunlievitystä vaativaa hierontaa.

Yhdessä me saadaan juuri sinulle räätälöity hoitosuunnitelma tehtyä.

Tervetuloa huoltamaan kehoasi – Joakim

TOMI LEHTONEN

Peruskoulutus: Fysioterapeutti, Urheilu- ja klassinen hieronta

Syventävät opinnot: Selkärangan manuaalisen tutkimisen ja hoitamisen peruskurssi (C1/C2 OMT-kurssi), Kinesioteippauksen perus- ja jatkokoulutus

Hei! Olen Tomi Lehtonen ja toimin He Fysiolla fysioterapeuttina ja hierojana.

Valmistuin koulutetuksi urheiluhierojaksi 2010 ja fysioterapeutiksi 2015 Metropolian AMK:sta.

Olen erikoistunut tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien hoitamiseen ja tavoitteenani on toimintakykyinen ja kivuton asiakas. Lisäkoulutuksena olen käynyt selkärangan manuaalisen tutkimisen ja hoitamisen peruskurssin (C1/C2 OMT-kurssi) vuonna 2015. Omaan monipuolisen lajitaustan niin yksilö- kuin joukkueurheilun puolelta.

LASSE SÄÄKSLAHTI

Peruskoulutus: Urheilu- ja klassinen hieronta

Koulutukseltani olen valmennukseen erikoistunut liikuntaneuvoja sekä koulutettu hieroja. Olen erityisen kiinnostunut Steccon lihaskalvotekniikasta, jota käytän hoidoissa ja opiskelen jatkuvasti lisää.

Olen ollut kilpaurheilija taitoluistelun yksinluistelussa noin 20 vuoden ajan, jonka jälkeen urheilin ja esiinnyin ammatikseni 6 vuotta ympäri maailmaa erilaisissa jäänäytöksissä. Samaan aikaan hoidin eri lajien maajoukkuetason urheilijoita.

Jo oman uran alkuvaiheista, 6-vuotiaasta lähtien, olen työskennellyt huipputason OMT-fysioterapeuttien kanssa. Heiltä olen oppinut paljon ja niitä oppeja hyödynnän hoidoissa.

Omiin harrastuksiini kuuluu kuntosali, jooga (pari acroyoga) ja kaikenlainen omalla vartalolla tekeminen. Myös jäällä tulee edelleen pörrättyä.

Tervetuloa kunnon hierontaan!

JANNE TUOMINEN

Peruskoulutus: Jalkaterapeutti, Urheilu- ja klassinen hieronta

Kaikkien hoitojeni lähtökohtana näen tehokkaan hoidon ja pyrin aina löytämään syyn ongelmien taustalla.

Kiinnostuksiini kuuluu terveys kokonaisvaltaisesti, kamppailulajit sekä liikunta yleisesti.

Pyrin kehittämään osaamistani koko ajan ja tämän vuoksi lähdin aikoinaan myös opiskelemaan jalkaterapeutiksi. Ymmärtämällä paremmin alaraajoista johtuvia vaivoja, pystyn myös auttamaan sinua paremmin kohti kivutonta kehoa.

Tervetuloa tehokkaaseen kehonhuoltoon.

JOAKIM KULLBERG

Peruskoulutus: Urheilu- ja klassinen hieronta

Hei! Olen Seva Lavrenchuk, valmistuin urheiluhierojaksi Itä-Suomen liikuntaopistosta vuonna 2013.

Opiskeluvuosien aikana toimin mm. ammattikoripalloilijan henkilökohtaisena urheiluhierojana.

Vahvuuteni ovat erityisesti niska-hartia-seudun kireydet, alaselän ja iskias-vaivaamat alueet. Toiselta ammatiltani olen koulutettu muusikko, ja olen oppinut, että jopa kahta samanlaista instrumenttia ei voi soittaa samalla tavalla, sillä kullakin soittimella on omat erikoisuutensa ja vaatimuksensa sen kohtelulle.

Tämän pohjalta olen ymmärränyt, että urheiluhieronnassakin ensisijaisena prioriteettina pitää aina olla yksilöllinen lähestymistapa.

Tarjoan klassista hierontaa, urheiluhierontaa, palauttavaa hoitoa ja kattavaa lihaskuntoutusta.

Tervetuloa!

TUULI PAJALA

Peruskoulutus: Urheilu- ja klassinen hieronta

Olen Tuuli Pajala. Valmistuin Porvoon Edupolista vuonna 2014.

Olen todella pirteä ja positiivinen persoona. Harrastan kuntosalilla käymistä ja yleisesti muutakin liikuntaa. Pidän hieromisesta pitkälti sen vuoksi, että pääsen auttamaan ihmisiä hyödyntämällä omia kädentaitojani.

Eli, jos kaipaat naishierojaa, jolta löytyy hyvä ja jämäkkä hierontaote, niin tervetuloa hoidettavaksi!

KIMMO MONONEN

Peruskoulutus: Fysioterapeutti, Urheilu- ja klassinen hieronta

Syventävät opinnot: Kinesioteippauksen perus- ja jatkokoulutus

Olen valmistunut Metropolia Ammattikorkeakoulusta fysioterapeutiksi vuonna 2015 ja Itä-Suomen Liikuntaopistolta koulutetuksi hierojaksi/ urheiluhierojaksi vuonna 2011 sekä erityisryhmien liikunnanohjaajaksi vuonna 2010.

Vahvuuksiini kuuluvat tuki- ja liikuntaelimistön vaivat sekä liikkumiseen ja hyvinvointiin liittyvä neuvonta. Minulla on vahva urheilutausta joukkuelajeista (salibandy, pesäpallo), joista oppimiani asioita pyrin hyödyntämään työssäni.

Olen kiinnostunut löytämään syyn mahdollisten kiputilojesi taustalla ja auttamaan sinua pääsemään niistä eroon. Kivuttoman kehon kanssa päivittäiset toimet sujuvat mukavammin ja elämänlaatu paranee.

Tervetuloa vastaanotolleni!

MIKAEL KIIKKA

Peruskoulutus: Ortopedinen osteopatia, Urheilu- ja klassinen hieronta

Syventävät opinnot: Lääketieteellinen akupunktio, Modernin kiputieteen koulutus, Liikkeen ja liikekontrollin häiriöt, Kliinisen tutkimisen koulutus

Olen tehnyt urheiluhierojan hommia vuodesta 2010 ja valmistuin ortopediseksi osteopaatiksi 2019.  Pidän suuressa arvossa korkeaa elämänlaatua ja olen sitä mieltä, että kipu on pahin onnellisuutta syövä tekijä.

Hoitajana ja ihmisenä olen erityisen kiinnostunut kivun syistä ja keinoista lievittää ja poistaa sitä. Olen luonteeltani ongelmanratkoja ja tahdon työlläni luoda ja tuoda hyvää ihmisten elämään. Näistä syistä olen tykästynyt ammattiini oikein syvästi.

Olen kiinnostunut kivustasi ja haluan auttaa sinua löytämään syyn sen taustalla ja auttamaan sinua pääsemään siitä lopullisesti eroon.

Tervetuloa vastaanotolleni!

JUHO OLLILA

Peruskoulutus: Urheilu- ja klassinen hieronta

Valmistuin urheiluhierojaksi vuonna 2012 ja toiminut siitä lähtien ammatinharjoittajana.

Hierojan koulutus toi ammattitutkinnon lisäksi paljon kaipaamaani tietoa ihmisen kehosta ja sen toiminnasta. Olen aidosti kiinnostunut terveydestä ja sen ylläpitämisestä.

Työn todellinen suola on olla mukana lisäämässä asiakkaiden hyvinvointia. Lähitulevaisuudessa tavoitteeni on päästä opiskelemaan lääketiedettä.

Harrastuksiini kuuluu jääkiekko, punttisalilla käyminen sekä kaikenlaiset pallopelit. Kotona ilahduttaa myös kaksi koiraa, joiden kanssa tulee lenkkeiltyä päivittäin.

Tervetuloa hoitoon, kun kaipaat helpotusta lihaskireyksiin tai muuten vain rentoutumista arjen keskellä!

SEVA LAVRENCHUK

Peruskoulutus: Urheilu- ja klassinen hieronta

Hei! Olen Seva Lavrenchuk, valmistuin urheiluhierojaksi Itä-Suomen liikuntaopistosta vuonna 2013.

Opiskeluvuosien aikana toimin mm. ammattikoripalloilijan henkilökohtaisena urheiluhierojana.

Vahvuuteni ovat erityisesti niska-hartia-seudun kireydet, alaselän ja iskias-vaivaamat alueet. Toiselta ammatiltani olen koulutettu muusikko, ja olen oppinut, että jopa kahta samanlaista instrumenttia ei voi soittaa samalla tavalla, sillä kullakin soittimella on omat erikoisuutensa ja vaatimuksensa sen kohtelulle.

Tämän pohjalta olen ymmärränyt, että urheiluhieronnassakin ensisijaisena prioriteettina pitää aina olla yksilöllinen lähestymistapa.

Tarjoan klassista hierontaa, urheiluhierontaa, palauttavaa hoitoa ja kattavaa lihaskuntoutusta.

Tervetuloa!

KIMMO HORTTANAINEN

Peruskoulutus: Jalkaterapeutti, Urheilu- ja klassinen hieronta

Moi!

Nimi on Kimmo Horttanainen. Olen sosiaalinen ja isolla energialla varustettu urheiluhieroja.

Harrastuksiini lukeutuvat jääkiekko ja kuntosalilla käyminen, mutta muistakin urheilulajeista löytyy tietoa ja tuntemusta.

Valmistuin hierojan ammattiin vuonna 2012 ja olen sen jälkeen tehnyt hierojan hommia HE FYSIOLLA.

Hieronta on oleellinen osa kehonhuoltoa ja se auttaa pitämään sinut työkykyisenä ja liikkuvana. Hieronnan tulee olla tavoitteellista ja haluankin osaamisellani auttaa sinua saavuttamaan vetreän ja hyvinvoivan tilan.

Kova tai kevyempi käsittely? It´s up to you!

JOANNA ÖSTERMAN

Peruskoulutus: Urheilu- ja klassinen hieronta

Valmistuin Espoon hierojakoulusta kesällä 2018, josta lähtien olen työskennellyt HE FYSIOLLA.

Olen aina ollut urheilullinen. Nuorempana pelasin aktiivisesti tennistä ja sulkapalloa ja myöhemmällä iällä löysin rinnalle myös uinnin, lenkkeilyn ja kuntosalin.

Hierojan ammatti on ollut haaveeni jo pitkään. Ihmisen hyvinvointi on aina ollut lähellä sydäntäni ja ammatinharjoittajana pyrin hoitotilanteessa toimimaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti kohti kivuttomampaa ja toimivampaa kehoa.

Halusit sitten kovempaa tai rentouttavampaa hierontaa, tavoitteeni on, että vastaanotolta lähtee tyytyväinen asiakas.

Toivottavasti nähdään vastaanotolla pian!

Tervetuloa!