Rintarangan liikkuvuus | Tuotepaketti 2

155.90

Rintarangan liikkuvuus | Tuotepaketti 2 sisältää:

  • Gymstick Pro Exercise -vastuskuminauhan / Vahvuus Medium (2,5 m)
  • Gymstick Tratac Active Värinäpallo

Gymstick Pro Exercise -vastuskuminauha

Gymstick Pro Exercise leveät vastuskuminauhat ovat erittäin kestäviä ja soveltuvat loistavasti ammattitason ja urheilijoiden käyttöön. Pinnoiltaan vähäpulveriset vastuskuminauhat eivät sotke käsiä niitä käytettäessä.

Gymstick Tratac Active Värinäpallo

Oman hyvinvoinnin parantamiseen liittyviä tuotteita hehkutetaan usein aivan tolkuttomasti.

Syö tätä ihmejauhetta ja muutut vuorokauden aikana superihmiseksi. Tai kun teet tätä harjoitusta 5 minuuttia vain kolmesti viikossa, niin johan alkaa roppa olemaan vertailukelpoinen Hollywood tähtien pyykkilautojen ja tiukkojen pyllyjen rinnalla.

Ja kun lisäät treeneihin tämän Harvardin professorien 15 vuoden tutkimustuloksena kehitetyn Sixpackabtrimmer 5500 Mega XXL:n niin ainut huolesi sen jälkeen on, että miksi et tajunnut ostaa laitetta aiemmin.

Näiden tuotteiden ongelma on vain se, että ne ovat valitettavasti vain ja ainoastaan maagisilla ylisanoilla höystettyjä tyhjiä lupauksia.

Näin ei kuitenkaan ole Tratacin värinäpallon laita. Sillä tämä tuote myös toimii.

Tratacin värinäpalloa voit käyttää aivan samoin ja samoilla tekniikoilla kuin tavallisia putkirullia. Värinäpallon muoto on vain sellainen, että sillä pääsee esimerkiksi alaselän lihaksiin paremmin käsiksi ja rullaa voi käyttää tehokkaasti myös esimerkiksi kyynärvarren hieromiseen. Hiirikäsi on hetkessä historiaa!

Pallon värinä tehostaa rullausta ja saa paikat aukeamaan todella tehokkaasti.

Tällä paketilla tehostat omia kotitreenejäsi merkittävästi!