Kolme eri tapaa sarja-/lahjakortin tilaamiselle

Alla on kuvattuna kolme eri tapaa srja-/lahjakortin tilaamiselle. Tutustu näihin ja tilaa omasi!

Huom! Toimitustapa valitaan alla olevan tilauslomakkeen täytön yhteydessä!

Lahjakortit postitse

Perinteinen lahjakortti toimitetaan sinulle postitse. Kortissa on kaikki valmiina. Sinä voit rentoutua ja nauttia lahjan antamisesta!

Lahjakortit tekstiviestitse

Tuliko kiire? Vai haluatko vain toimittaa lahjakortin perille yllätyksenä tiettyyn aikaan?

Lahjakorttikoodi

Päästä luovuutesi kukoistamaan! Tilaa Lahjakorttikoodi ja liitä se omatekoisen kortin tai minkä tahansa muun lahjan yhteyteen!

Joulun tarjoukset!

lahjakortti_infoKlikkaamalla viereistä kuvaketta saat auki infotaulun hierontalahjakortin matkasta pukinkonttiin. Kuten huomaat, tänä vuonna kyky tehdä nopeita päätöksiä palkitaan!

Lahjakorttien alehinnat on laskettu myös valmiiksi alempaa löytyvään tilauslomakkeeseen. Toimi heti ja laita tilaus liikkeelle!

Miten tilaan sarja-/lahjakortin?
  1. Täytä alla oleva lomake huolellisesti ja klikkaa Lähetä tilaus.
  2. Huom! Kun tilaat vain sarja-/lahjakortin koodin, niin löydät koodin sähköpostiisi saapuvasta laskusta.
  3. Huom2! Postitse toimitettaviin alle 100€:n tilauksiin lisäämme toimituskuluja 5€.
  4. Toimitamme tilauksen käsittelyn jälkeen laskun sähköpostiisi. Maksuaika 7vrk. Sarja-/lahjakortti on voimassa maksun suorittamisen jälkeen
Tärkeää tietoa sarja-/lahjakorteista

Kauanko lahjakortti on voimassa?

Kaikki lahjakorttimme ovat voimassa 6kk ostopäivästä lukien.

Miten maksan lahjakortin? Mitkä ovat toimituskulut?

Emme pysty vielä tällä hetkellä myymään lahjakorttejamme verkkokaupasta, joten luotamme asiakkaisiimme ja lähetämme lahjakortin tilauksen jälkeen laskun tilaajan sähköpostiin. Maksuehto on 7 päivää.

Toimituskulut tulevat ainoastaan postitse toimitettaviin alle 100€:n lahjakortteihin. Lisäämme tällöin laskuun  lisätään 5 €:n toimituskulut.

Tekstiviestitse välitettäviin lahjakortteihin ei tule toimituskuluja. Jos tilaat itsellesi vain Sarja- / Lahjakortin koodin, niin toimitamme sen sinulle sähköpostiisi saapuvan laskun yhteydessä.

Lomakkeelta ei löydy oikeanlaista lahjakorttia minun tarpeisiin

Olemme lisänneet lomakkeelle valmiiksi vain yleisimmät lahjakortit. Jos näistä lahjakorteista ei mikään kuitenkaan sovi omiin tarpeisiisi, niin käytä lomakkeen Jokin muu -kenttää tai ota rohkeasti yhteyttä! ( info@hefysio.fi | 050 354 1952)

Minulle tuli ääretön kiire. Voinko tilata tekstiviestitse toimitettavan lahjakortin vaikka tunnin varoitusajalla?

Tekstiviestitse toimitettavat lahjakortit eivät vielä lähde eteenpäin täysin automaattisesti. Joudumme lähettämään ne itse manuaalisesti.

Jos tilanteesi on se, että haluat lahjakortin varmuudella perille esimerkiksi tunnin varoitusajalla, niin lähetä varmuuden vuoksi tekstiviesti "Lahjakortti" numeroon 040 170 1975! Kiitos!

Sarja- / Lahjakorttien tilauslomake

Sarja-/lahjakortin tiedot

 

Sarja-/lahjakortin saajan tiedot

  • Huom! Osoitetiedot tarvitaan vain postitse toimitettaviin lahjakortteihin.
  • Tekstiviestitse välitettävän lahjakortin lähetysaika:

 

Laskutusosoite

  • Kirjoita alle mikä maksuväline sinulla on käytössä. Kuntoutusohjelmien lahjakortteihin käy kaikki maksuvälineet. Hierontalahjakortteihin vain Työkuntoseteli, Hyvinvointipassi sekä Smartumin hierontasaldo. Olemme sinuun yhteydessä tilauksen jälkeen maksun sopimiseksi.
 

Vahvistus