TERVETULOA TUTUSTUMAAN

ORTOPEDISEEN OSTEOPATIAAN

 

MITÄ ON OSTEOPATIA?TUTUSTU OSTEOPAATTEIHIMME

ORTOPEDINEN OSTEOPATIA?

Ortopedinen osteopaatti on tuki- ja liikuntaelinvaivojen asiantuntija, jolla on laaja ymmärrys ihmisvartalon anatomiasta ja toiminnasta.

Osteopaatin tärkein tehtävä on löytää oikea syy asiakkaan vaivoihin.

Hoitotapahtuman perusta on tarkka haastattelu ja kliininen tutkiminen. Hoito koostuu erilaisista pehmytkudosten hoitotekniikoista, nivelten mobilisaatioista ja manipulaatioista sekä asiakkaan oman kuntouttavan harjoittelun ohjaamisesta.

Tarvittaessa ohjataan jatkotutkimuksiin erikoislääkärille tai muulle terveydenhuollon ammattilaiselle.

Osteopaatilla on laaja ymmärrys ihmisvartalon anatomiasta ja toiminnasta. Hän on perehtynyt keskus- ja ääreishermoston toimintaan ja käyttää työvälineenään kliinisiä neurologisia testejä.

Neurologiset testit ovat tie tarkkaan hoitodiagnoosiin sekä turvalliseen ja menestyksekkääseen tulokseen.

Ortopedisella osteopaatilla on myös radiologista tuntemusta etenkin vammojen, instabiliteettinen ja sairauksista johtuvin muutosten osalta.

Osteopaatti tunnistaa eri ikäkausiin liittyvät luuston muutokset, leikkauksen jälkeisen kuntoutuksen tarpeet sekä urheilu- että työperäiset vaivat.

Ortopedinen osteopaatti on erikoistunut tutkimaan sekä hoitamaan mm.:
 • akuutit ja krooniset selkäkivut
 • raajojen puutumiset ja säryt
 • päänsärkyoireet
 • niska-hartiasäryt,ten- sion neck
 • selkärangan kiputilat
 • huimaus
 • nivelten kiputilat
 • tenniskyynärpää
 • lihaskivut ja -krampit
 • urheilu- ja rasitusvam- mat
 • hermoperäiset oireet

TUTUSTU OSTEOPAATTEIHIMME

Teemu ja Mikael ovat osteopaatin opinnoissaan jo aivan loppusuoralla. Heidän hoitovalikoimaansa kuuluvat jo kaikki osteopaatin tekemät hoidot. Yksi hoitokerta heille maksaa 60€.

Joonas ja Aleksi opiskelevat nyt kolmatta vuotta, eikä heidän palveluvalikoimaansa kuulu vielä selkärangan käsittelyt. Joonaksen ja Aleksin hoitokerta maksaa 50€.

Teemu Lagerström

Teemu Lagerström

Koulutettu hieroja, ortopedisen osteopatian opiskelija

Valmistuin Suomen urheiluhierojaopistosta vuonna 2011 ja siitä asti olen työskennellyt HE FYSIOLLA.

Olen nuoresta asti urheillut erilaisten pallopelien parissa ja pelaan edelleen aktiivisesti jääkiekkoa, jalkapalloa ja golfia. Pitkällä urheilutaustallani oli suuri vaikutus siihen, miksi alunperin lähdin opiskelemaan urheiluhierojaksi.

Hierontakoulussa huomasin kiinnostukseni ihmisen anatomiaa kohtaan ja halusin lähteä laajentamaan anatomian tietojani ortopedisen osteopatian koulutuskeskukseen. 2012 alkaneet osteopatian opinnot ovat loppusuoralla ja valmistuminen tapahtuu vuoden 2018 aikana.

Osteopatian opinnoista olen saanut monipuoliset taidot erilaisten tuki- ja liikuntaelinvammojen sekä kehon muiden kiputilojen kliiniseen tutkimiseen, hoitamiseen ja kuntoutukseen.

Varaa aika, niin luodaan juuri sinulle sopiva hoitosuunnitelma!

Tervetuloa vastaanotolleni!

Mikael Kiikka

Mikael Kiikka

Koulutettu hieroja, jalkaterapeutti opiskelija

Olen tehnyt urheiluhierojan hommia vuodesta 2010 ja valmistun ortopediseksi osteopaatiksi 2018 alkuvuodesta.  Pidän suuressa arvossa korkeaa elämänlaatua ja olen sitä mieltä, että kipu on pahin onnellisuutta syövä tekijä.

Hoitajana ja ihmisenä olen erityisen kiinnostunut kivun syistä ja keinoista lievittää ja poistaa sitä. Olen luonteeltani ongelmanratkoja ja tahdon työlläni luoda ja tuoda hyvää ihmisten elämään. Näistä syistä olen tykästynyt ammattiini oikein syvästi.

Olen kiinnostunut kivustasi ja haluan auttaa sinua löytämään syyn sen taustalla ja auttamaan sinua pääsemään siitä lopullisesti eroon.

Joonas Merelä

Joonas Merelä

Koulutettu hieroja, ortopedisen osteopatian opiskelija

Valmistuin Suomen urheiluhierojaopistolta vuonna 2011. Olen työskennellyt HE FYSIOLLA valmistumisestani saakka 2011.

Aloitin ortopedisen osteopatian opinnot 2016 vuoden alussa, ja valmistun 2020 vuoden alussa.

Urheilu on ollut aina lähellä sydäntäni, ja tällä hetkellä pelaan aktiivisesti salibandyä ja tennistä. Olen pelannut myös jääkiekkoa 15 vuotta.

Ortopedisen osteopatian koulutus tuottaa osaavia tuki-ja liikuntaelinvaivojen asiantuntijoita. Yksi osteopaatin tärkeimmistä tehtävistä on löytää syy asiakkaan vaivojen taustalla. Ei ainoastaan hoitaa oiretta. Osteopaatilla on laaja ymmärrys ihmisen anatomiasta ja kehon toiminnasta.

Työssäni pyrin aina tarjoamaan asiakkaalle parhaat mahdollisuudet kohti parempaa hyvinvointia ja kivutonta kehoa!

TERVETULOA PALVELTAVAKSI

Jos ajanvaraus verkossa ei jostain syystä toimi, niin voit aina soittaa meille numeroon 050 354 1952 (ark. klo 8-18)