ISTUMATYÖNTEKIJÄN HAASTEET

KUNTOUTUSOHJELMA
 

Käynnistä oma ohjelmasi nyt ja saat 45 minuutin hierontalahjakortin kaupanpäälle (arvo 42€)

OHJELMAN SISÄLTÖOHJELMAN ETENEMINEN

ISTUTKO PÄIVÄN AIKANA TAVALLISESTI YLI 6 TUNTIA? JOPA YLI 8 TUNTIA?

Joudutko vastaanottamaan saman aikaisesti paljon informaatiota useista eri lähteistä?

Kärsitkö niska- tai hartiajumeista?

Onko sinulla vaikeuksia keskittyä yhteen asiaan kerrallaan?

Istumatyöntekijän haasteet -kuntoutusohjelma on luotu kaikille meille, jotka joudumme vastaamaan edes yhteen yllä esitettyyn kysymykseen kyllä.

 

Istumatyöntekijän haasteet -kuntoutusohjelman avulla opit keinot, joilla palautat kehosi ja mielesi istumisen ja tietotyön mukanaan tuomista rasituksista ja mikä tärkeintä:

VIET UUDET OPIT MYÖS KÄYTÄNTÖÖN!

TARJOUS!

Käynnistä oma kuntoutusohjelmasi viimeistään 30.11. mennessä ja saat kaupan päälle 45min. hierontalahjakortin HE FYSION toimipisteisiin (ARVO 42€)

Lahjakortteja jaossa 100kpl. Toimi siis nopeasti.

HUOM! Voit maksaa ohjelman myös liikunta- tai kulttuuriseteleillä! LUE LISÄÄ

ISTUMATYÖNTEKIJÄN HAASTEET -OHJELMAN SISÄLTÖ

MILLAISIA HAASTEITA ISTUMATYÖ ASETTAA KEHOLLE JA MIELELLE?

Olet varmaan kuullut sanonnan istuminen tappaa. Pahinta on se, että se tekee sen hitaasti. Tässä osiossa haetaan lisämotivaatiota pysyvälle muutokselle.

TEHDÄÄN TYÖPÄIVÄSTÄ PAREMPI

Se mitä teet työpäivän aikana ratkaisee todella paljon. Saat tämän kuntoutusohjelman kautta hyvät ja yksinkertaiset työkalut työpäivän merkittävään parantamiseen.

FOAMROLLAUKSELLA KEHO KUNTOON

Niin kutsuttu putkirullaus saattaa olla sinulle jo tuttua. Tämä ehkä tehokkain kehon itsehoitoväline kannattaa ottaa haltuun hallitusti. Pelkkä rullaaminen ees ja taas voi tuoda mukanaan enemmän hallaa kuin tuloksia.

DYNAAMINEN VENYTTELY STAATTISEN VENYTTELYN SIJAAN?

Olisiko aika päivittää ajatusmaailma venyttelyyn ja liikkuvuuteen liittyen? Kuntoutusohjelman aikana opit helpon dynaamisen venyttelyn sarjan jota voit hyödyntää sellaisenaan kehon liikkuvuuden parantamisessa tai sitten muiden treenien lämmittelysarjana.

AKTIIVINEN RENTOUTUS | TEHDÄÄN STRESSISTÄ YSTÄVÄ

Tuntuuko joskus siltä, että aivot käyvät todella vahvasti ylikierroksilla ja että niiden vastaanottokyky on täysin lopussa? Mielen jatkuva ylirasitustila on meille nykyään aivan liian tuttua. Me kaikki myös tiedämme mihin tämä tilanne pitkässä juoksussa johtaa.

Kuntoutusohjelman aikana otat käyttöön helpon aktiivisen rentoutusohjelman ja opit sen miten stressistä tehdään ystävä.

LUODAAN "MITÄTTÖMIEN" TAPOJEN AVULLA PYSYVÄ MUUTOS

Millään tiedolla ei ole mitään merkitystä, jos sitä ei viedä käytäntöön. Yksi tämän ohjelman kantavia voimia on vahva painotus siihen miten nämä edelle esitetyt asiat viedään käytäntöön.

Puhumme "mitättömistä" tavoista, joiden avulla uudesta toiminnasta tehdään pysyvä muutos.

ISTUMATYÖNTEKIJÄN HAASTEET -OHJELMAN ETENEMINEN

VIIKKO 1: OPPIMINEN

 

Ohjattu kuntoutusohjelma käynnistyy viikon oppimisjaksolla. Tämän viikon aikana toimitamme sinulle paljon sisältöä Istumatyöntekijän haasteet -teemaan liittyen.

Tämän viikon tavoitteena on opettaa sinulle teoriassa se miten kehoa ja mieltä huolletaan Fomarollerin, Dynaamisten venytysten ja Aktiivisen palautumisen avulla. Tämän lisäksi saat opastusta 21 päivän haasteeseen valmistautumiseen.

Saat viikon aikana itsellesi valmiit ohjelmat työpaikalle, kotiin ja treeneihin!

VIIKOT 2-4: 21 PÄIVÄN HAASTE

 

Kuntoutusohjelman tärkein asia on toiminta. Ilman toimintaa ei ole tuloksia.

Tämän vuoksi ensimmäisen viikon jälkeen käynnistyy 21 PÄIVÄN HAASTE, jonka aikana sinun tehtäväsi on viedä ensimmäisen valmennusviikon aikana saamasi oppi ja kokemus käytäntöön.

Tehtäväsi on valita harjoitukset, joita lähdet tekemään säännöllisesti. Me seuraamme toimintaasi ja kysymme aina viikon päätteeksi, että miten mennyt viikko sujui.

JUHLIMINEN

 

Kolmen viikon toiminnan jälkeen on aika juhlistaa omaa onnistumista.

Lähtökohta koko toiminnalle on se, että jokainen kuntoutusohjelman käynnistänyt onnistuu 21 päivän haasteen toteuttamisessa.

Avaintekijä on se, että sinä valitset jokaiselle päivälle sellaiset toiminnot, jotka yksinkertaisesti pystyt tekemään.

Mieti jo etukäteen miten palkitset itsesi säännöllisen toiminnan jälkeen!

OPTIMOINTI

 

Juhlimisen jälkeen on aika arvioida oma toiminta ja saavutetut tulokset syvällisemmin.

Millainen toiminta toi tuloksia? Millainen taas ei? Miten jatkat tästä eteenpäin?

Tässä kohtaa tärkeintä onkin optimoida oma toiminta jatkossa. Nythän sinulla on jo loistavia uusia tapoja ilmestynyt jokaiseen arkipäivään!

MITEN KUNTOUTUSOHJELMA KÄYNNISTYY?

MITÄ TAPAHTUU OSTAMISEN JÄLKEEN?

 

Voit ostaa kuntoutusohjelman itsellesi milloin vain haluat. Me lähetämme sinulle heti onnistuneen ostoksen jälkeen Tervetuloa kuntoutusohjelmaan -viestin, jossa saat tarkemmat ohjeet ohjelman onnistuneeseen läpiviemiseen.

Vaikka kyseessä on verkossa tarjottava kuntoutusohjelma, niin me emme anna sinulle kaikkea valmiina. Ohjelma ei nimittäin etene mihinkään ennen kuin sinä olet oikeasti avannut ja lukenut tämän meidän lähettämän Tervetuloa -viestin.

Luettuasi Tervetuloa- viestin saat meiltä uuden viestin otsikolla Istumatyöntekijän haasteet: Istuminen tappaa. Tämän viestin tavoitteena on vahvistaa motivaatiotasi vetää liiallista istumista ja informaatiotulvaa turpaan. Tämä viesti ohjeistaa sinut myös valmistautumaan seuraavan viikon maanantaina käynnistyvään Opiskelu -viikkoon.

Eli ostit tämän kuntoutusohjelman sitten koska tahansa, niin todellinen 4 viikon mittainen -kuntoutusohjelma käynnistetään ohjatusti aina seuraavan viikon maanantaina.

Sinä saat kyllä tätä ennen jo oikeudet käydä kaikkea kuntoutukseen liittyvää sisältöä läpi verkkoympäristössä eikä kukaan kiellä käynnistämästä toimintaa jo tätä ennen. Kuitenkin viimeistään seuraavana maanantaina saat ensimmäisen viestin ja siitä eteenpäin opiskeluviikon aikana yhteensä 5 viestiä. Yhden kunakin arkiaamuna.

TARJOUS!

Käynnistä oma kuntoutusohjelmasi viimeistään 30.11. mennessä ja saat kaupan päälle 45min. hierontalahjakortin HE FYSION toimipisteisiin.

Käynnistä oma 4 viikon kuntoutusohjelmasi nyt heti. Älä odota huomiseen. Hinta 97€. Hierontalahjakortti lähetetään sinulle ostoksen jälkeen seuraavana arkipäivänä.

Lahjakortteja on jaossa 100kpl. Toimi siis nopeasti.

HUOM! Voit maksaa ohjelman myös liikunta- tai kulttuuriseteleillä! LUE LISÄÄ

KUNTOUTUSOHJELMAN OSALLISTUJANA VOIT HANKKIA GYMSTICK -KUNTOUTUSVÄLINEITÄ NORMAALIA EDULLISEMMIN

Istumatyöntekijän haasteet -kuntoutusohjelman osallistujana sinulla on mahdollisuus hankkia Gymstickin-kuntoutusvälineitä normaalia edullisemmin.

Tuotteiden tilaus tehdään HE FYSION -verkkokaupasta. Hinnat muuttuvat automaattisesti edullisemmiksi sen jälkeen kun olet hankkinut itsellesi Istumatyöntekijän haasteet -kuntoutusohjelman. Toimituskulut 7€. Yli 100€:n tilaukset ilman toimituskuluja

Alla esiteltynä muutama loistava tuote hintatietoineen.

Tratac Vibration Ball

Tratac -värinäpalloa voi käyttää oikeastaan mihin kipeään tai jumittuneeseen paikkaan tahansa. Voit rullata lattialla tai vaikkapa seinää vasten.

Tratac -värinäpallo on uuden sukupolven hierontaväline, joka tarjoaa monia samoja hyötyjä kuin hieronta. Värinän ansiosta vaikutukset ulottuvat syvälle lihaksistoon ja nestekiertoon. Pallon käyttö auttaa kehoa palautumaan ja rentoutumaan, lisäksi liikkuvuus ja tasapaino kehittyvät.

Normaalihinta 149€ | Kuntoutusohjelmassa mukana oleville 130€

FightBack Myo Roller

FightBack Myo -rulla soveltuu hyvin monipuoliseen lihasten ja lihaskalvojen hoitamiseen. Huollat ja ylläpidät rullan avulla lihastesi kuntoa sekä parannat niiden liikkuvuutta.

Myo -rulla sopii erinomaisesti Istumatyöntekijän haasteet - verkkovalmennuksessa esiteltävän Foamroller -harjoituksen tekemiseen.

Normaalihinta 29,90€ | Kuntoutusohjelmassa mukana oleville 25€

Backjoy Posture

Backjoy on istuinalusta joka ohjaa istumaan oikein, mukavammin ja hyvässä ryhdissä.

Voit käyttää Backjoyta kotona, autossa, toimistossa ja jos kehtaat niin lentokoneessa ja oikeastaan missä tahansa kulkuvälineessä, jossa istutaan.

Backjoyn avulla löydät oikean istuinasennon automaattisesti ja vähennät heti oleellisesti selän ja niskan kipuja.

Normaalihinta 49,90€ | Kuntoutusohjelmassa mukana oleville 45€

Tratac Vibration Roller

Tratac -värinärulla on kovuudeltaan pilatesrullan ja Myö rollerin välissä. Toimii siis loistavasti myös Istumatyöntekijöiden haasteen rullatreenin välineenä.

Tärinärullan käyttö auttaa kehoa palautumaan ja rentoutumaan, lisäksi liikkuvuus ja tasapaino kehittyvät.

Normaalihinta 169€ | Kuntoutusohjelmassa mukana oleville 145€

TARJOUS!

Anna istumiselle ja informaatiotulvalle turpaan ja käynnistä oma kuntoutusohjelmasi viimeistään 30.11. mennessä!  Saat kaupan päälle 45min. hierontalahjakortin HE FYSION toimipisteisiin.

Käynnistä oma 4 viikon kuntoutusohjelmasi nyt heti. Älä odota huomiseen. Hinta 97€.

Lahjakortteja on jaossa 100kpl. Toimi siis nopeasti.

MAKSA OHJELMA LIIKUNTA-/KULTTUURISETELEILLÄ

Voit maksaa Istumatyöntekijän haasteet -kuntoutusohjelman myös liikunta-/kulttuuriseteleillä yms.. Alla listattuna eri setelit/kortit, jotka meille käyvät. Jos sinun maksutapasi puuttuu listasta, niin ilmoita siitä meille. Korjaamme asian asap!

Ilmoita meille alla olevan lomakkeen kautta millä seteleillä/kortilla haluat haasteen maksaa. Olemme sinuun yhteydessä, niin sovitaan maksun suorittamisesta.

Huomioithan, että lisäämme liikunta-/kulttuuriseteleillä tehtäviin maksuihin 10€:n käsittelymaksun.

OTA YHTEYTTÄ

11 + 15 =